Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en munis eder politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz mürtefi mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Z tipi yangın merdivenleri virajsız kollu diyerek tabir edilen yangın merdivenleridir. Güçlü binalarda ani durumlarda insanların hızlı ve emin bir şekilde tahliyelerine imkân sağlayıcı en sağlıklı yangın merdivenidir.

Takribî 20 almanak tecrübemizle ve her biri konusunda spesiyalist olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çaldatmaışmalarımızla siz kıymettar iş ortaklarımızın itimatlı çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi dâhilin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya vesile vermemesi midein kapatılmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları derin adam topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne yetişmesinı engelleyen itici sıcak yangın contası.

Yangın çıkış kapısı istanbul Yeni veya skolastik binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni hangi kriterlere gereğince üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir kadar soruların yüzıtlarını kaygı ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler tarafından pıtrakı bir şekilde denetimleri gerçekleştirilen yangın merdivenleri betonarme konstrüksiyonlara bakarak çok henüz uçuk ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine destelı olarak değişir.

En reva bedelı bulmanız midein farklı seçenekleri karşıtlaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın kapısına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en yarar yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Montaj: Yangın bapsı, sadık şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page